Presentkorgar – bästa idén!

gift-basketsNär man behöver en gåva till någon och man inte genast kommer på vad man ska ge, är en presentkorg den absolut bästa lösningen. Det finns flera olika argument för att just detta passar så många. I första hand är det roligt att få en korg med flera olika saker i och man anpassar givetvis innehållet till den som ska få presenten.

En vanlig presentkorgs-variant, kanske speciellt kring jul och nyår, är en korg med goda ostar, kex och marmeladsorter. Det är mycket enkelt att snabbt fylla en korg med dessa varor som det finns ett stort utbud av. Ytterligare förslag som är relativt vanligt är förstås den klassiska korgen med godis. Fyll korgen med favoritsorterna till just den personen. Till midsommar kan man ha med sig en korg med olika sillburkar, gott hembakat bröd och ost.

Det finns personer som inte uppskattar ätbara gåvor men principen fortsätter att fungera; fyll korgen med något som passar. En person som stickar mycket uppskattar garanterat en korg full med garn. Se dock till att du i förväg har tagit reda på vilken sorts garn personen gillar! Är det en rutinerad stickare vet denne vilka garner som är billiga och simpla och vill givetvis hellre ha garn av kvalitet.

Tryter idéerna alldeles kan man lägga ett presentkort i korgen tillsammans med några mindre varor från samma butik, som ett exempel på vad man kan göra med presentkortet. Ger man till exempel bort ett presentkort till en spabehandling, lägger man någon kroppsolja, tvål och en mjuk handduk i korgen.

Det allra bästa med presentkorgen som idé är flexibiliteten. Man gör en så stor eller liten korg man vill, så billig eller exklusiv man vill och man kan vara flera som delar på korgen om man är många som ska gratulera samma person. Det kan helt enkelt inte gå fel med en presentkorg!

Post A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *